Zum Inhalt

LAMBÉRIA, HAJÓPADLÓ

A faburkolat alkalmas beltéri és kültéri használatra, és nemcsak vonzó, hanem szigetel, véd a zaj ellen, és mellesleg értékes hozzájárulást nyújt a klímavédelemhez. Egy ház a faburkolat révén jelentősen megváltoztathatja megjelenését. A fa homlokzat hőszigetelésként is használható, és ezáltal hozzájárul az energiahatékonysághoz. Legyen az magáncélú vagy kereskedelmi épület: a faburkolat fenntartható, gazdaságos és tartós.

TERASZ

A fából készült teraszok varázslatos hangulatot árasztanak, tartósak és robusztusak. A meleg színek kellemes hangulatot teremtenek. Akár teraszok, erkélyek, fürdőtó vagy medence kialakítás – a tartós, stílusos faanyag meghódítja a külteret.  Minden egyes szál az innováció, a tervezés és a minőség tökéletes szimbiózisa.

FŰRÉSZÁRU

A legújabb forgácsoló-, szalag- és körfűrész-technológiával az előre szortírozott rönkből fűrészáru készül. Az adott termékre szabott gondos szárítás biztosítja a cél- és alkalmazásorientált nedvességtartalmat. Természetesen FSC, PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik, és ha szükséges, szilárdságilag szortírozva. Előnye: 100% -ban természetes és megújuló nyersanyag, fenntartható erdőgazdálkodásból.

TÖMÖRFA BÚTORLAPOK

Ezeket többnyire szilárd asztallapokhoz vagy konyhai munkalapokhoz, lépcsőként használják. A tömörfa lapok a fa természetes esztétikáját hangsúlyozzák. Egy darab természet beltéri és kültéri használatra. A tömörfa lapok kezeletlenül, azaz felületkezelés nélkül kaphatók.

RAGASZTOTT FATARTÓK

KVH – DUO – TRIO – BSH

A kiváló minőségű ragasztott fatartóinkat nagy teherbírás, méretstabilitás és a fa alkatrészek szabad alakíthatósága jellemzi. A rétegragasztott fa egyenes és ívelt formában kapható, és ezáltal szinte korlátlan tervezési szabadságot nyit meg a faépítésben. Tetőszerkezetekhez • Nagy fesztávokhoz • Ipari csarnokokhoz • Sportlétesítményekhez • Nagy teherbírás • Speciális formák készíthetők • Méretstabilitás • Magas tűz- és vegyszerállóság

 OSMO FAOLAJOK 

A fa és a színek találkozása! Annak érdekében, hogy a fa hosszú távon is szép maradjon, rendszeresen gondozni kell. Az adott felhasználásra alkalmas fafaj mellett a felületkezelés nagyban meghatározza, hogy faburkolata, padlója vagy bútora mennyi ideig marad szép. Kiváló minőségű, természetes alapú felületkezelő termékeket, faolajokat, pácokat és lazúrokat  kínálunk Önnek. Mivel évek óta foglalkozunk fával és igazán szeretjük ezt az anyagot, a fa védelme szívünkhöz közel eső kérdés. Minden termékünk természetes alapú, jól bevált. Tudjuk, mi a fontos a fatermékek és bevonatok terén. Használja ki tapasztalatunkat, tegye szaktudásunkat versenyelőnyévé!